Montfortzaal leeg LRMontfortzaal (gelijkvloers)

De ‘grote zaal’ van het Ontmoetingscentrum Pronkenborg meet 18 m x 12 m. In deze zaal is er tevens een podium van 11 m x 6 m. In deze ruime zaal is er ruimschoots voldoende plaats voor 150 personen, zittend aan tafels, of voor 300 personen, zittend op stoelen of staand. Zo is de Montfortzaal geschikt voor een brede waaier van activiteiten: lezingen, beurzen, recepties, koffietafels, dans- en muziekrepetities, familie- en verenigingsfeesten… Ook deze zaal beschikt over een volledig uitgeruste keuken, met borden, glaswerk en bestek. Naast en achter het gebouw is er ruimte voor een foodtruck of een barbecue.

Uitzicht op het grasveld achter de kerk.

 Deze zaal is tijdens de coronapandemie van 2020-2021 voorzien van nieuwe gordijnen, grote foto's met oude zichten van Kontich-Kazerne en een ophangsysteem aan de muur voor posters, banners, vlaggen e.d. Bovendien werd de vloer volledig opnieuw gepolijst. Er zijn nieuwe kapstokken voorzien en ook de ruimte achter de toog is heringericht met een nieuwe gootsteen, nieuwe kasten en een nieuwe warmwatertoevoer.
Aan de achtergevel die uitziet op het grasveld is buiten een nieuwe elektriciteits- en wateraansluiting voorzien. Dit draagt bij tot het gebruiksgemak en de veiligheid.

 renovatie 1247 2  renovatie 1264 2  renovatie 1307 2 renovatie 1321 2 
 oude foto's van Kontich-Kazerne
en een ophangsysteem voor posters e.d.
 de heringerichte ruimte achter de toog
met aangepaste warmwatertoevoer

nieuwe kapstokken
in de vestiaire

nieuwe gordijnen
voor een stemmige sfeer

 Ook de keuken werd grondig aangepast!
De elektrische leidingen werden aangepast en uitgebreid (schakelbord met extra zekeringen) en ook de gasleidingen en -kranen werden aangepast en vernieuwd.

 keuken1  keuken3  keuken2  keuken4
 de keuken werd volledig gereorganiseerd
zodat er meer werkruimte beschikbaar is
met een optimale opstelling van de toestellen
het oude gasfornuis is vervangen
door een fornuis met vier grote
gaspitten, geschikt voor grote kookpotten
vervanging gasfriteuses door
twee nieuwe elektrische toestellen

Lees de Algemene Voorwaarden voor u een offerte aanvraagt! - Lees de gebruiksvoorwaarden voor Wifi.